Moja Herbalife priča

Zovem se Jagoda Marasović, rođena 1963. godine, udata, majka dvije kćeri.

2002. godine, stjecajem dobrih okolnosti, došla sam u kontakt s osobom koja me uvela u način života uz i "u" HERBALIFE-u. Moji zdravstveni problemi pratili su me cijeloga života, tj. od djetinjstva. Glavobolje, migrene, želučane i druge probavne smetnje, bolovi i uklještenja kralježnice bili su dijelom moje svakodnevnice. Prošla sam gotovo sve bolne i neugodne pretrage, 2000. godine operirala sam kralježnicu te sam koristila ordinirane ljekove i razne analgetike. Međutim, sve to nije pomoglo mom ozdravljenju.

HEBARLIFE se pojavio kao nenadana pomoć u koju sam u početku čak i sumnjala. Ali i kao prva prava životna prilika, da sama na svoju vlastitu odgovornost odlučim "kako" riješiti svoje probleme. Nakon svih isprobanih metoda koje mi nisu pomogle ne čudi što sam s nepovjerenjem počela koristiti HERBALIFE. To me uvjerilo da su svjedočanstva konzumenata koja sam čula istinita i ja sam se uključila u listu redovitih i discipliniranih konzumenata HERBALIFE-a. Za razliku od kemijskih preparata iz ljekarni koji su mi teško padali na želudac, a nisu davali nikakve rezultate, HERBALIFE-ovi proizvodi na bazi prirodnog ljekovitog bilja pomogli su riješiti sve moje zdravstvene probleme.

Nemam više problema s:

  • migrenom
  • cirkulacijom
  • probavom
  • čirom na želucu
  • žgaravicom
  • kroničnim osjećajem umora

Uz sve to skinula sam i suvišnih 14 kilograma.

Uvjerena u učinkovitost HERBALIFE-a počela sam ga preporučivati svima koji imaju zdravstvenih teškoća i koji se žele dobro osjećati. To mi je ujedno donijelo i dodatne prihode. Druženjem, suradnjom, izmjenom iskustava s kolegama herbalistima i edukacijom iz dana u dan uviđam da nisam pogriješila što sam svoj dosadašnji način života promijenila u HERBALIFE-ov način življenja!
Tako je HERBALIFE postao moj perpetum mobile: "Hrana-lijek-zarada".

Hvala HERBALIFE-u, hvala svima koji mi kontinuirano pomažu u djelovanju.

na vrh