Moja Herbalife priča

Zovem se Jagoda Marasović, rođena 1963. godine, udata, majka dvije kćeri.

2002. godine, stjecajem dobrih okolnosti, došla sam u kontakt s osobom koja me uvela u način života uz i "u" HERBALIFE-u. Moji zdravstveni problemi pratili su me cijeloga života, tj. od djetinjstva. Glavobolje, migrene, želučane i druge probavne smetnje, bolovi i uklještenja kralježnice bili su dijelom moje svakodnevnice. Prošla sam gotovo sve bolne i neugodne pretrage, 2000. godine operirala sam kralježnicu te sam koristila ordinirane ljekove i razne analgetike. Međutim, sve to nije pomoglo mom ozdravljenju.

Herbalife Nutrition se pojavio kao nenadana pomoć u koju sam u početku čak i sumnjala. Ali i kao prva prava životna prilika, da sama na svoju vlastitu odgovornost odlučim "kako" riješiti svoje probleme. Nakon svih isprobanih metoda koje mi nisu pomogle ne čudi što sam s nepovjerenjem počela koristiti HERBALIFE. To me uvjerilo da su svjedočanstva konzumenata koja sam čula istinita i ja sam se uključila u listu redovitih i discipliniranih konzumenata HERBALIFE-a. Za razliku od kemijskih preparata iz ljekarni koji su mi teško padali na želudac, a nisu davali nikakve rezultate, HERBALIFE-ovi proizvodi na bazi prirodnog ljekovitog bilja pomogli su riješiti sve moje zdravstvene probleme.

Iako Herbalife Nutrition proizvodi nisu namijenjeni za dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje niti prevenciju ni jedne bolesti, pomogli su mi u tome da više nemam problema s:

  • migrenom
  • cirkulacijom
  • probavom
  • čirom na želucu
  • žgaravicom
  • kroničnim osjećajem umora

Uz sve to skinula sam i suvišnih 14 kilograma.

Uvjerena u učinkovitost HERBALIFE-a počela sam ga preporučivati svima koji imaju zdravstvenih teškoća i koji se žele dobro osjećati. To mi je ujedno donijelo i dodatne prihode. Druženjem, suradnjom, izmjenom iskustava s kolegama herbalistima i edukacijom iz dana u dan uviđam da nisam pogriješila što sam svoj dosadašnji način života promijenila u HERBALIFE-ov način življenja!
Tako je HERBALIFE postao moj perpetum mobile: "Hrana-lijek-zarada".

Hvala HERBALIFE-u, hvala svima koji mi kontinuirano pomažu u djelovanju.


*
Sve izjave o kontroli težine odnose se na Herbalife Nutrition program kontrole težine, koji između ostaloga obuhvaća uravnoteženu prehranu, redovnu tjelesnu aktivnost, primjereni dnevni unos tekućina, po potrebi korištenje dodataka prehrani i primjereni odmor. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

na vrh