Novosti

SPORTSKA LINIJA - HERBALIFE 24

SPORTSKA LINIJA - HERBALIFE 24

Herbalife24 bazira se na najnovijoj znanosti i svaka serija proizvoda koju proizvodimo je od treće strane testirana na tvari zabranjene u sportu. To jamči sportašima da je ono što je napisano na etiketi točno to što sadrži proizvod.

Herbalife24 je prva sveobuhvatna prehrambena linija proizvoda koja osnažuje sportaše 24 sata dnevno. Mi smo predefinirali industrijske standarde u prehrani prije-, za vrijeme- i poslije-treninga, da bi vam pomogli u treningu, oporavku i pripremljenosti kao nikada do sada, s kompletnom nutritivnom podrškom koju trebate kao sportaš. Ova linija od sedam proizvoda je prilagodljiva tako da možete odrediti vaše potrebe dan za danom ovisno o razini aktivnosti i zahtjevnosti treninga.

Herbalife24 bazira se na najnovijoj znanosti i svaka serija proizvoda koju proizvodimo je od treće strane testirana na tvari zabranjene u sportu. To jamči sportašima da je ono što je napisano na etiketi točno to što sadrži proizvod. Svi proizvodi imaju specifičnu nutritivnu namjenu i sadrže samo prirodne boje, okuse i zaslađivače.

Različite vrijednosti djeluju na Vaš trening i učinak. Sa Hebalife-om24, prehrana je jedan aspekt u Vašem učinku kojem možete vjerovati, dajući Vam povjerenje koje je potrebno da budete sportaš 24 sata dnevno.

Uvijek će netko biti bolji, brži, jači. Budite Vi taj netko.

Svi Herbalife24 proizvodi su testirani od nezavisnog laboratorija „Grupa za kontrolu zabranjenih tvari“.

Herbalife razumije da sportaši moraju imati povjerenje u ono što unose u svoje tijelo. U današnjem sportskom okruženju nema mjesta za nesigurnost.

100% testirano i ovjereno

Svaka serija proizvoda Herbalife24 je prošla analize na tvari koje su zabranjene od organizacija kao Međunarodni Olimpijski Odbor, Američka Antidopinška Agencija, Nacionalno Studentsko Sportsko Udruženje, Nacionalna Nogometna Liga, kao i mnoga druga profesionalna i amaterska sportska udruženja.

Herbalife je sklopio partnerstvo sa svjetski poznatim nezavisnim laboratorijem iz Los Angelesa, California „Grupa za kontrolu zabranjenih tvari“. Oni koriste visoko specijalizirane instrumente, sa granicama detekcije među najboljima koje postoje, da bi testirali i ovjerili kompletnu liniju proizvoda Herbalife24. Ovaj laboratorij vodi pionir u anti-dopingu Dr. Don Catlin, čiji je UCLA Olimpijski laboratorij za analizu dobio akreditaciju Svjetske Antidopinške Agencije i postao jedan od svjetskih vrhunskih ispitivača za lijekove koji povećavaju učinkovitost u sportu.

100% kvaliteta

Naš tim posvećen globalnoj kontroli kvalitete radi na tome da osigura da svi proizvodi postignu i premaše stroge smjernice navedene od „Dobre proizvođačke prakse“ za dodatke prehrane. Herbalife pojedinačno procjenjuje sve sastojke i dobavljače i posjećuje sva postrojenja da bi se osiguralo da zadovoljavaju sve naše rigorozne standarde.

100% Povjerenje

Herbalife proizvodi su regularno testirani i nadgledani da bi se postigle detaljne specifikacije koje garantiraju stabilnost proizvoda i svi sastojci odgovaraju navedenom na etiketama.

Naše obećanje je osigurati sportašima, trenerima i voditeljima da vjeruju našim dodatcima prehrane i usaditi povjerenje među Nezavisnim Distributerima Herbalife- proizvoda.

Herbalife24. Povjerenje u Vašu prehranu.

             Više iz rubrike:

Formula 1 - novi okus Banana cream

Formula 1 - novi okus Banana cream

F1 okusa Banana Cream prikladna je za vegansku prehranu, ne sadrži arome, umjetna bojila i gluten. više...

Herbalife SKIN

Herbalife SKIN

Revolucionarna nova linija kozmetike klinički ispitana sa sjajnim rezultatima vidljivim već u 7 dana! više...

Napitak od zobi, jabuka i vlakana

Napitak od zobi, jabuka i vlakana

Poboljšajte svoju probavu ukusnim napitkom od zobi, jabuka i vlakana! više...

Shake bez glutena, laktoze i soje

Shake bez glutena, laktoze i soje

Priuštite si sve potrebne nutrijente u slasnom shakeu s okusom vanilije ne brinući o glutenu, soji ili laktozi!  više...

Herbalife Protein Bar

Herbalife Protein Bar

Herbalife proteinske pločice Kada pokušavate izgubiti težinu ili održavati svoje zdravlje, potreban vam je zdravi međuobrok koji odgovara užurbanom načinu života. više...

Formula 1 - Shake u pločici

Formula 1 - Shake u pločici

Kada ste u pokretu, nikada više nećete morati brinuti zbog preskakanja optimalnog obroka. NOVA Formula 1 u obliku pločica optimalan je, praktičan i ukusan obrok s nogu! više...

Formula 1 - NOVI OKUS - šumsko voće!

Formula 1 - NOVI OKUS - šumsko voće!

Pahuljice od voćnog soka koji sadrži acaia bobice, šipak i borovnicu, a ne sadrži umjetne boje i konzervanse! više...

Gurmanska juha od rajčice

Gurmanska juha od rajčice

Pojedite Gurmansku juhu od rajčice u­ bilo koje doba dana; ima kontroliran broj kalorija i­ može postati ­Vaše omiljeno predjelo ručku ili večeri. više...

Dr.sc. Kulier preporučuje korištenje Herbalife programa

Dr.sc. Kulier preporučuje korištenje Herbalife programa

Herbalife spada među najveće svjetske proizvođače suplemenata, raspolaže golemim iskustvom i stručnim kadrom. Dr.sc. Kulier preporučuje korištenje Herbalife programa više...

na vrh