Herbalifeline - Omega 3

Herbalifeline - Omega 3Stručnjaci koji se bave problemima prehrane i nutricionističkim istraživanjima ukazuju da Omega-3 masne kiseline mogu pomoći u održavanju ispravnog rada srca.

Svaka Herbalifeline kapsula sadrži 500 mg visokokvalitetnog uljnog kompleksa morske ribe, koji daje Omega-3 masne kiseline s korisnim EPA i DHA. Posebna formula malog povratnog učinka svodi na minimum eventualan neugodni okus tijekom uzimanja i probavljanja ove vrste ulja.

Dodatak triju esencijalnih ulja -majčine dušice, paprene metvice i klinčića - održava riblje ulje svježim i nepromijenjenim. Poseban je dodatak prehrani u kojem su uz masne kiseline Omega-3 integrirani i selen, vitamin E, glog, octacosanol i više od 20 morskih lipida.

  • pomaže u prevenciji nastanka krvnih i srčanih bolesti, dijabetesa, raka, kožnih bolesti, psorijaze, reumatičnog artritisa, neurodermitisa
  • hrani srce, krvne žile i kosti
  • pomaže u jačanju imunološkog sustava
  • pomaže u prevenciji degenerativnih bolesti mozga poput alzheimerove bolesti
  • pročišćava krvne žile od masnoća (kolesterol!)
  • pomaže u smanjenju visokog tlaka
  • pomaže kod problema prostate

Česti znak manjka esencijalni masnih kiselina je suha koža. Esencijalne masne kiseline se lagano uništavaju grijanjem ili izloženošću kisiku. Kako biste smanjili svoju izloženost štetnim mastima, izbjegavajte prženu hranu, pregorjelu ili smeđu mast. zasićene ili hidrirane masti, te uključite u svoju svakodnevnu prehranu kvalitetni dodatak prehrani koji sadrži esencijalne masne kiseline.

Nisu li sve masti štetne?

Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti opskrbljuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega-3 i Omega-6, koje su "dobre" komponente masti.

Zašto je važno konzumirati dostatnu količinu Omega-3 esencijalnih masnih kiselina?

Omega-3 esencijalne masne kiseline bitne su da bismo održali dobro zdravlje. Tijelo ih ne može samostalno proizvesti, te ih stoga mora dobiti iz hrane. Na nesreću, u modernoj prehrani često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Zašto često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina?

Glavni izvor Omega-3 esencijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar. haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovito na našem jelovniku. Možda je razlog tome činjenica da je kvalitetna svježa riba vrlo skupa, teže ju je pripremiti ili ima "bljutav" okus u usporedbi s jelima od mesa i sira.

Što ako ne volite ribu?

Za one koji ribu jedu samo jednom tjedno (ili je uopće ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega-3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavne kapsule.

Koje su prednosti redovitog uzimanja Herbalifeline?

Ovaj dodatak prehrani je formuliran tako da pomogne u održavanju gipkosti zglobova i podupiranju prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože.

Ne volim piti kapsule s ribljim uljem zbog neugodnog okusa koji ostaje…

Kapsula sadrži tri esencijalna ulja - timijan, paprenu metvicu i klinčić. Oni pomažu pri održavanju svježine i čistoće ribljeg ulja i smanjuju eventualni naknadni okus ribe.

na vrh